lomos garázs

Sittes konténer szállítás Budapesten és vonzáskörzetében

Amikor építkezünk vagy éppen nagyobb kertrendezési projekten dolgozunk, az elszállítandó hulladék és sitt kihívást jelenthet számunkra. Ebben a helyzetben mindenképpen érdemes felkeresni egy olyan vállalatot, amely sittes konténer szállítással foglalkozik és nemcsak gyorsan, valamint hatékonyan dolgozik, hanem környezetbarát módon is. Ilyen cég a ma már több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Merkon Kft. is. Ebben a cikkben a sittes konténer szállításról, illetve két fenntarthatósági minősítési rendszerről lesz szó, mely hozzájárul a környezetünk védelméhez, valamint a cég is alkalmazza igény esetén.

Konténer bérlés és szállítás

A konténer szállítás kényelmes és rugalmas megoldásokat kínál különböző építkezési hulladékok, mint például sitt, föld és egyéb törmelékek elszállítására, valamint kezelésére. A kontenerszallitas.hu-n, mely a Merkon Kft. online felülete, a sittes konténerek többféle méretben is elérhetők, így mindig megtalálhatjuk az éppen aktuális projekt igényeinek legjobban megfelelő konténer típust. Emellett a szakszerű és környezetbarát szállításnak köszönhetően ezek a hulladékok újrahasznosításra vagy megfelelő hulladéklerakókba kerülnek.

Az online rendelési lehetőségnek hála a konténereket könnyedén megrendelhetjük online és az ország egyik legnagyobb gépparkjának köszönhetően, amivel a Merkon Kft. rendelkezik, a cég gyorsan teljesíti a kérésünket, kiszállítja a megrendelt egységet. Előnyük, hogy nem csak a hulladékok elszállításával foglalkoznak, hanem a törmelékek megfelelő kezelésével is, mellyel a környezeti terhelést minimalizálhatjuk. Továbbá lehetőség van a megtelt konténerek zökkenőmentes cseréjére is a hétfőtől szombatig működő diszpécserszolgáltatásuk által.

Hulladékkezelési előírások: BREEAM és LEED rendszer

A teljeskörű szolgáltatás keretében nagy figyelmet fordítanak a hulladékkezelési előírások betartására is a konténerszállítások során. Nemcsak elszállítják az építkezéseken keletkező hulladékokat, hanem kezelik, válogatják, illetve lehetőség szerint újra is hasznosítják azokat a saját telephelyükön. A megrendelő igénye szerint kezelhetik az elszállított hulladékokat a BREEAM vagy a LEED minősítési rendszer szigorú szabályai szerint. Ezek a nemzetközileg elfogadott rendszerek a fenntarthatóságra helyezik a hangsúly, miközben a rendszerek irányelveinek megfelelően támogatja a projektek sikerességét.

Sittes konténer szállítás Budapesten és vonzáskörzetében

A Merkon Kft. Budapesten és annak vonzáskörzetében foglalkozik a sittes konténerek szállításával és bérbeadásával. A bérbevétel árai minden esetben egyedileg kerülnek kialakításra, de tájékoztató jellegű adatokat feltüntettek az oldalukon, ezek a következőek:

  • Tiszta „sitt” hulladék (beton, tégla, cserép, inert hulladék) szállítása és hasznosítása: 500 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül
  • Kevert építési és bontási hulladék: 500 Ft + Áfa / m3 díjtól Budapest területén belül

A sittes konténer szállítás nem csak egy egyszerű megoldás a hulladék kezelésére, hanem egy környezettudatos és hatékony módja annak, hogy rendben tartsuk és biztonságossá tegyük az építési területeket. Ha a sittes konténerre van szükségünk, akkor válasszuk a Merkon Kft.-t, mely vállalat a környezetbarát lehetőségekre is hangsúlyt fektet!